amfora-sava@siol.net
Dom je naše varno zavetje, kamor se vedno vračamo. Je prostor, kjer odraščamo, kjer ustvarjamo nove spomine in kjer so prijatelji vedno dobrodošli. Spomini bodo za vedno ostali na varnem, primerno pa zavarujte tudi svoj dom, če se kdaj slučajno pripeti kaj nepredvidenega.KAJ VKLJUČUJE PREMOŽENJSKO ZAVAROVANJE DOMA?

PAKETI S KRITJI ZA VEČ KOT 50 NEVARNOSTI
Izbirate lahko med tremi paketi kritij DOM+, DOM PREMIUM in DOM PREMIUM+, ki jim lahko poljubno dodajate ali odvzemate rizike in prilagajate višino zavarovalne vsote.

ZAVAROVANJE ZA DODATNE NEVARNOSTI
Med dodatne nevarnosti spadajo nezgodna smrt hišnih ljubljenčkov (stroški zdravljenja niso kriti), zavarovanje za primer terorističnih dejanj, potresno zavarovanje za objekte in opreme ter paket zavarovanja za najemodajalce.

DOMSKO ASISTENCO ASISTIM
Storitev ASISTIM omogoča rešitev škodnega primera z enim samim klicem, ki velja za zasebno hišo, stanovanje ali stanovanjsko opremo, ki je zavarovana z zavarovanjem DOM.

SODOBNA KRITJA
Med sodobna kritja sodijo zavarovanja za toplotne črpalke, sončne elektrarne in male čistilne naprave, pametne inštalacije z napravami, osebni predmeti, oprema za vrt in oprema kopenskih motornih vozil.

PRAVNA ZAŠČITA
Pravna zaščita velja za vso družino. Glede na izbrani paket pa vključuje kritja stroškov odvetnikov in pravnih svetovanj na zasebnem ter poklicnem področju.

OSEBNA NEZGODNA ASISTENCA
Z osebno nezgodno asistenco si zagotovite pomoč po vsem svetu v primeru nezgode. Poskrbeli bomo za vaš prevoz, poravnali stroške medicinske oskrbe in drugih nujnih prevozov.

ASISTENCA V PRIMERU KIBERNETSKEGA VDORA
V primeru kibernetskega vdora ali za odpravo posledic vdora nudimo strokovno pomoč na daljavo pri obnovi arhiva osebnih podatkov, obnovi programske opreme in obnovi varnostnih nastavitev, kot so antivirusni program, aktivna požarna pregrada in drugo.