amfora.krsko@siol.net

O nas

Podjetje ZM Amfora d.o.o. je od konca leta 1998 registrirano za zavarovalno zastopništvo. Na področju osebnih in premoženjskih zavarovanj sodelujemo in tržimo produkte Zavarovalnice Sava. Naša partnerja sta še Vzajemna d.v.z. – tržimo dopolnilnega zdravstveno zavarovanje in Arag d.d, tu tržimo pravno zaščito za posameznike in podjetja.

Na trgu po celotni Sloveniji izvajamo brezplačna svetovanja. Po predhodno dogovorjenem sestanku se svetovanje izvede pri strankah na domu ali na sedežu podjetja, seveda pa je možen tudi obisk v naših poslovalnicah v Krškem in Velenju.

20 let izkušenj na področju zavarovalništva, si jemljemo kot veliko čast in dosežek na slovenskem zavarovalnem trgu.

Poslanstvo

Prednost pred  konkurenco vidimo v našem poslanstvu, saj smo na trgu  z namenom ponuditi celovite rešitve, izdelane za vsako stranko posebej, glede na njihove zmožnosti, potrebe in želje.

Podpora  strankam je ena naših največjih prednosti na trgu.  Naši svetovalci so vedno na voljo in pripravljeni na pomoč.

Družbena odgovornost

Zavedamo se svoje odgovornosti do družbe v kateri živimo. Redno letno doniramo sredstva v dobrodelne namene, podpiramo določena društva.