amfora-sava@siol.net

RIZIKO - ŽIVLJENJSKO ZAVAROVANJE

Prenovljeno Riziko življenjsko zavarovanje spodbuja zdrav življenjski slog. Je brez varčevalne komponente, kar je še posebej primerno za tiste, ki imate večje finančne obveznosti, zaradi katerih ne zmorete varčevati ali varčujete v drugih oblikah. Prav tako je idealna oblika za vse, ki želite finančno poskrbeti za svoje najbližje. Višino zavarovalne vsote in obseg kritij prilagodite svojim potrebam. Izbirate lahko med konstantno ali padajočo zavarovalno vsoto za primer smrti, ki jo lahko v času trajanja zavarovanja prilagodite brez zdravstvenega vprašalnika.
Zakaj skleniti zavarovanje?
 • Ugodne premije ob visokih zavarovalnih vsotah.
 
 • Priključite se v program spodbud SavaFit in si prislužite do 25 % obračunskega popusta na premijo zavarovanja, ki vam ga obračunamo vsake 3 mesece.
 
 • Možnost sklenitve za vse do 75 leta oz. potek pri 80. letu starosti.
 
 • Zavarovnje lahko sklenete še ugodneje, če imate sklenjeno in redno plačujete Naložbeno življenjsko zavarovanje ali Naložbeno življenjsko zavarovanje Hibrid. 

Komu je namenjeno?

Riziko življenjsko zavarovanje je namenjeno vsem, ki imate družino oziroma bližnje, ki so od vas finančno odvisni, in želite vzdrževati življenjski standard ali pa imate še neporavnane finančne obveznosti, ko je na primer kredit, in si želite zagotoviti finančno varnost svojih bližnjih.

Primarno je zavarovanje namenjeno:
 • osebam z večjimi finančnimi obveznostmi,
 • staršem v mladih družinah,
 • vsem, ki želite dodatno varnost v primeru hujše bolezni ali delovne nezmožnosti, 
 • odraslim in otrokom, ki potrebujejo nezgodna kritja. 
Kaj vključuje?

Osnova Riziko življenjskega zavarovanja je Zavarovanje za primer smrti, ki ga lahko nadgradite s privlačnimi dodatnimi zavarovanji.

Zavarovanje za primer smrti:


V primeru smrti zavarovanca poskrbimo za upravičence, in sicer z izplačilom zavarovalne vsote ali njenega dela. Zavarovalno vsoto izplačamo v enkratnem znesku, ki lahko znaša najmanj 3.000 € in ni omejena navzgor.

Izbirate lahko med padajočo in konstantno zavarovalno vsoto. Ob sklenitvi zavarovanja s padajočo zavarovalno vsoto, znaša minimalna zavarovalna vsota 20.000 € in se v času trajanja zavarovanja letno znižuje tako, da v zadnjem zavarovalnem letu znaša 3.000 €.
 
 • Nov program spodbud SavaFit

Spodbujamo telesno aktivnost in skozi mobilno aplikacijo SavaFit nagrajujemo zdrav življenjski slog. Ob sklenitvi Riziko življenjskega zavarovanja in prvi registraciji z vnosom številke zavarovalne police v aplikacijo SavaFit vam takoj obračunamo do 15-% obračunski popust na premijo za obdobje 5 mesecev.  

Po tem obdobju pa si lahko s telesno aktivnostjo skozi program spodbud SavaFit prislužite do 25 % obračunskega popusta na premijo vašega Riziko življenjskega zavarovanja.

Naložite mobilno aplikacijo SavaFit, ki je brezplačno na voljo v trgovnah App Store in Google Play Store, ter se pridružite programu spodbud.

Aplikacijo si lahko prenesete tukaj.
 
 • Preventivna genetska analiza Geneplanet

Ob priključitvi Dodatnega nezgodnega zavarovanja vam pripada možnost uveljavljanja izvedbe izvedbe Preventivne genetske analize Geneplanet.

Preventivna genetska analiza Geneplanet je analiza, ki jo izvajajo v podjetju Geneplanet in je samodejno vključena v dodatno nezgodno zavarovanje.

Zakaj so zavarovanje sklenili drugi?
 • Temeljno zavarovanje za vsakega posameznika, ki ne želi finančnega bremena preložiti na bližnje.
 • Nekadilcem in osebam z zdravim življenjskim slogom omogočamo ugodnejšo premijo.
 • Zagotavljamo dodatne popuste, če hkrati varčujete v Naložbenem življenjskem zavarovanju ali Naložbenem življenjskem zavarovanju Hibrid. 
 • V primeru priključitve v program spodbud SavaFit omogočamo še bolj ugodne premije.
 • Možnost sklenitve vse do 75 leta oz. potek pri 80. letu starosti.
 • Ob izbrani konstantni zavarovalni vsoti v primeru določenih življenjskih dogodkov  omogočamo dvig zavarovalne vsote tekom zavarovanja, brez ponovnega preverjanja zdravstvenega stanja.

Priključite lahko privlačna dodatna zavarovanja:
  - Zavarovanje Hujših bolezni
  - Dodatno zavarovanje delovne nezmožnosti
  - Dodatno nezgodno zavarovanje za odrasle in otroke
  - Zdravstveno zavarovanje najboljši zdravniki sveta
 

Želim ponudbo